Η εταιρεία Centerclima ιδρύθηκε με κύρια δραστηριότητα την πώληση, την εγκατάσταση και τo Service των κλιματιστικών . Καθώς και την αποκατάσταση λαβών σ κάθε κλιματιστική μονάδα .

Αποστολή της Centerclima  είναι να παρέχει στους πελάτες ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Όλα όσα  προσφέρουμε πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και φιλικότητας προς το περιβάλλον. Η πείρα μας, μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πάντα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Παροχές της Centerclima

• Μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών και κλιματιστικού εξοπλισμού. Με πλήρη σειρά μηχανημάτων split, inverter,  on-off, κεντρικών και ημικεντρικών μηχανημάτων και VRV, εξυπηρετούμε από την πιο μικρή ανάγκη ενός σπιτιού έως και ολοκληρωμένες λύσεις κτιρίων.
• Εγκαταστάσεις Θέρμανσης , Fan-coil, ενεργειακών σωμάτων
• Αντλίες θερμότητας , λέβητες αερίου- πετρελαίου
• Συσκευές επεξεργασίας- αφαλάτωσης  μετατροπής νερού σε πόσιμο
• Ηλεκτρικές συσκευές Α – Ηλεκτρικές Συσκευές Β διαλογής από Γερμανία  –            Μικροσυσκευές

Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε τις καλύτερες και χαμηλότερες  τιμές, είμαστε συνεχώς έτοιμοι για  τη διερεύνηση και την ανάλυση του ανταγωνισμού, έτσι ώστε οι πελάτες μας να εξακολουθούν να είναι ευχαριστημένοι.

Αξιόπιστη εγκατάσταση και ποιότητα. Η ποιότητα της εγκατάστασης είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ως εκ τούτου, βασιζόμαστε στο προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες.

Εξυπηρέτηση Πελατών. Ακούμε τους πελάτες μας και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, καθώς η συνεργασία μαζί μας είναι πάντα εύκολη, ευχάριστη και χρήσιμη.

Γρήγορη παράδοση. Για να κρατήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους  παρέχουμε το συντομότερο δυνατό χρόνο παράδοσης!